Covid19 hastalığı korku ile birleÅŸtirilerek insanlığın üzerine daha kalıcı bir hastalık olan PÄ°SKOLOJÄ°K RUH HASTALIKları olması için adeta Devletler sıraya girmiÅŸ.
Dünya ülkelerini incelediÄŸimizde Ulus Devletlerde Halk ayaklanmalarına uÄŸraşılmakta ve sokaklar protestolar ile adeta yıkılıyor.Bizde Bozaziçi Üniverstesini karıştırmaya çalışan küresel para baronları kendilerini bu eylemlerde göstermekteler.
Sokak çatışmaları basit görünsede olay çıkan ülkelerde iktidarları deÄŸiÅŸebilecek istifaları getirebilecek güçteler.Bu deÄŸiÅŸikliklerde paralarına para katan para baronları daha fazla kazanç elde ediyorlar.Bizler bu oyunlara gelmiyeceÄŸiz ve Devletimize güvenip yanında yer alacağız...
--Hatırlayalım bizim ülkemizde Kürt sorunu meselesinde Devletimiz adeta yok hukmünde birçok olaya karışmıyor barışın daletin gelmesi için ses kaldığı dönemleri.Ä°ÅŸte o sessiz dönemlerde Bizler bu ülkenin temel taÅŸlarını onarıyorduk.Eksik olan savunma sanayiyi güçlendiriyorduk.Hatırlayalım Çukur olaylarında ki baÅŸarıyı ,Suriyede ki baÅŸarılarımızı ve son olarak karabaÄŸ meselesinde ki baÅŸarılarımızı.Ä°ÅŸte bunlar Türkün gücünün birleÅŸmesiyle orta çıkan baÅŸarıdır.
Türkiye her sahada ilerliyor onumüze güçlükler çıkartılıyor.Tabi ki bu süreç sancılı olacak.Bizler bugün Libyada,Suriyede,Akdenizde,Kıbrısta,Afrikada,Petrol aramada,hava savunmada,insansız hava araçlarında, kısaca BaÅŸkanımız dediÄŸi gibi Çılgın Türkler uyandı.
Bazen Devletler açıktan meydan okumazlar.Siyaset dili kullanarak kendilerini ifade ederler.Ä°yi okumak gerekir anlayana tabi.Nasıl ki bir kesim muhalifler sadece heykel açılışlarını hizmet ve iÅŸ sanıyorlarsa..Neyse muhaliflerle görmeyen gözlerle uÄŸraÅŸmaya deÄŸer vermeye gerek yok..
Yeni Dünya düzeninde baÅŸka devletler yatırımlarını sermayelerini artık Ülkemize çevirdi.Mühendisler ülkemizde ki deÄŸerlere sahip çıkmak birÅŸeyler yapmak istiyor.Ama içimizde yer alan plandemiciler Avrupa ülkelerini hala savunuyorlar.avrupanın çöküÅŸünü gören yeni Dünya düzeninin baÅŸ aktörlerinden yön veren ülkemizde yer almak için adeta yarışıyorlar.
Para baronlarında maÅŸa BÄ°LL GETS bile ülkemizden 56 binmetre kare arazi aldığı taÅŸeronlar dahilinde iken düÅŸünün ki ülkemizin yaptıklarına..
--Tren Ä°stanbuldan baÅŸlayıp nere ve ne yükle gitmektedir.KarabaÄŸ meselesi çözüldü hareket baÅŸladı..
--Yer altı madenleri 2023 e hazırlanıyorlar..
--SavaÅŸtan yıkılan ülkelerin (suriye,ırak? ÅŸehirleÅŸmesini kim yapacak
--Kıbrıs'ı artık devlet olarak birçok ülke tanıyacak.
--Nükleer santreller neden yapılıyor
--Ülkemizde boÅŸa akan nehirler akarsular barajlar hesler ile enerjiye ,ihtiyaç olan suya sahip oluyoruz.
Kendimizi yılların verdiÄŸi eziklikten temizlememiz gerekiyor.Türkün dünyaya meydan okumasını özgüvenine daha çok dönmesi ülkemizi daha güçlü kılacaktır.
Sadece ülkemizde iÅŸi bilmeyen bizçok insan hak etmediÄŸi makamlarda olduÄŸu için yapılacaklar zaman almaktadır.
ÖrneÄŸin her akÅŸam bilim kurulu yaptığı açıklamalarda esnaflar üzerinde kapalı kalan dükkan iÅŸyerleri hakkında ki bakışlarını biraz daha deÄŸiÅŸimeliler.Esnafların verdiÄŸi vergi ile maaÅŸlarını alan bu insanlar yanlış kararlar almaktadır.
Ä°ÅŸyerleri kapalı oluÅŸu geliri olmayan esnafın borçlanan emekçinin nasıl karnını doyuracağınu unutmamalıyız.Esnaf ve sanatkarlar her ay bankamatik önünde maaÅŸ almıyorlar.Sattıkları ürettikleri ürünlerin karı ile dönüyorlar.
Etrafımda kara kara düÅŸünen birçok arkadaşım var.Bir yıldır dükkanları kapalı.Kiralayan kirasını ister kiracıyı yasa kapatmıştır..Bir an önce yapılan yanlışlardan dönülmeli..
Üçüncü dünya savaşı baÅŸladı.Güçlü ve akıllı olan ayakta kalacak.Bu yaÅŸadıklarımız Ümmeti Muhammet için Müslüman gözü ile bize ÅžER ise Sonrası HAYR dır..