Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

GÃœNDOÄžDUNUN KADERÄ°

GÃœNDOÄžDUNUN KADERÄ°
GÃœNDOÄžDU HER ZAMAN ANYI KADERÄ°NE MAHKUM
01.11.2011 / 14:47


1 AY ÖNCE YÖREMÄ°ZDEN ÇIKAN BÜROKRAT VE Ä°Åž ADAMLARINA SESLENMÄ°ÅžTÄ°K.NE YAZIK KÄ° Ä°LGÄ°SÄ°ZLÄ°KLERÄ° HALEN DEVAM ETMEKTE.GELÄ°N HEP BERABER BÄ°R ÇATI ALTINTA BÄ°RLÄ°K VE DAYANIÅžMA Ä°ÇÄ°N DE GÜNDOÄžDUNUN KADERÄ°NÄ° DEĞİŞELÄ°M ENKAZ GÖRÜNÜMÜNÜ DAHA MODERN DÄ°ZAYNLI BÄ°R ÅžEKÄ°L DE Ä°NÅžA EDELÄ°M.KİŞİSEL OLARAK BAÅžARI SAÄžLANILMAYACAÄžINDAN BERABER HAREKET EDEREK HEM Ä°ÅžSÄ°Z KARDEÅžLERÄ°MÄ°ZE HEM DE TÄ°CARÄ° YÖNDEN KENDÄ°MÄ°ZÄ° VE EÅž DOSTLARIMIZA KAZANIMLAR SAÄžLAYABÄ°LÄ°RÄ°Z.GRURU KÄ°BÄ°RÄ° BÄ°R TARAFA KOYUN HEP BENÄ°M OLSUN BU SEFERLÄ°K DEMEYÄ°N.



    NASIL KÄ° VAN DA  TÜRKÄ°YE BÄ°RLÄ°K OLDU GÜNDOÄžDU Ä°ÇÄ°N DE BÄ°RLÄ°K OLALIM.GEÇEN YIL DÜZENLENEN FESTÄ°VALDE  DERNEKLERÄ°MÄ°Z BÄ°RBÄ°RÄ°NE GÄ°RDÄ° BEN YAPAYIM SEN YAPMA GÄ°BÄ°LERÄ°NDEN.



   OYSAKÄ° BÄ°RLÄ°K EDÄ°P TÜRKÄ°YE GENELÄ°NE YAYABÄ°LSEYDÄ°K VE HER YIL AYNI GÜN VE TARÄ°HTE YAPILSA Ä°NSANLARIMIZ KAYNAÅžSA FENA MI OLUR.GALÄ°BA FENA OLUR.SEN BEN NE FARK EDER YA.BURASI BÄ°ZÄ°M DEĞİL MÄ°.GÜNDOÄžDU VEYA CÄ°VAR KÖYLERÄ°NDEN DIÅžARI ÇIKIPTA BURANIN ÖZLEMÄ°NÄ° ÇEKMEYEN VARMI? YOK.!BÄ°RLÄ°K Ä°ÇÄ°NDE YAÅžAYAN Ä°NSANLARA GIPTA Ä°LE BAKIYORUM.



    EKŞİOÄžLU VAKFINA BÄ° BAKIN ÖRNEK ALALIM ONU.NE KAYBEDERÄ°Z.



       SAYIN BELEDÄ°YE BAÅžKANIM SÜLEYMAN YILDIZ  BELEDÄ°YE BAÅžKANI  DEMEK BEYTÜL MAL DEMEK BURADA YAÅžAYAN Ä°NSANLARIN NE KADAR YOL,SU VB.Ä°HTÄ°YACINI KARÅžILIYORSAN FESTÄ°VAL Ä°ÇÄ°N DE BÄ°RLÄ°K DAYANIÅžMAYI SÄ°Z YANÄ° BAÅžKAN AYARLAMAK ZORUN DA.



    GÜNDOÄžDU VE CÄ°VAR KÖY , MAHALLE NE KADAR DERNEK VARSA  BAÅžKANLARI VE YÖNETÄ°CÄ°LERÄ° BÄ°RLEÅžEREK  ORTAK  HAREKET EDEBÄ°LECEK Ä°NSANLARIMIZI TOPARLAYACAK YÖNDE HAREKET ETMELÄ°DÄ°RLER.NE BAÅžKAN KOLTUÄžU,NE MUHTARLAR NEDE DERNEKLER OTURULACAK BOÅžA VAKÄ°T KAYBETTÄ°RÄ°LECEK YERDÄ°R.



      BELKÄ° YAZIM AÄžIR OLABÄ°LÄ°R KÄ°MSE ALINMASIN LAKÄ°N KOLTUKLARDA OTURANLAR ORALARDA BAKÄ° DEĞİLLER.ONLARI MAKAM SAHÄ°BÄ° YAPANLAR MAKAMI DEĞİŞMESÄ°NÄ° DE BÄ°LÄ°R.ZAMAN AKIP GÄ°DÄ°YOR.ON SENE ÖNCE DESELER RÄ°ZEYE DOÄžALGAZ GELECEK KÄ°MSE Ä°NANMAZDI.ŞİMDÄ° HERKES DOÄžALGAZ YAKIYOR.DÜNÜMÜZÜ NASIL BEÄžENMÄ°YOR GEÇMİŞİ KÖTÜLÜYORSAK DERS ALIP Ä°LERÄ° BAKIP AYNI HATALARA DÜÅžMEMEK Ä°ÇÄ°N GELECEK NESÄ°LLERE BÄ°RÅžEYLER BIRAKARAK GÄ°TSEK DAHA HAYIRLI OLUR.



  NOT:  BU KONU HAKKIN DA YORUM VEYA BANA ULAÅžMAK Ä°ÇÄ°N   HABERGUNDOGDU@HOTMAÄ°L.COM   DAN   ULAÅžABÄ°LÄ°R VEYA BU HABERÄ°N AÅžAÄžISINDA KÄ° YORUM EKLEDEN ULAÅžABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.



   SAYGILARIMI SUNUYORUM...............CEMALETTÄ°N SAK






Bu haber toplam 19196 defa okundu
YORUMLAR
YAÅž ÇAY ÃœRETÄ°CÄ°SÄ° NÄ°N SESÄ°: 
"GÃœNDOÄžDUYA HÄ°ZMETGEREK"
DEĞERLİ GÜNDOĞDU HALKI BENDE GÜNDOĞDU ENİŞTESİYIM YAKIN KÖY DENİM HATALARI YANLIŞLARI ÖNCELİKLE GÜNDOĞDU ESNAFINDA ARAMALISINIZ SONRADA HEP BİRLİKTE KENDİMİZE ARAMALIYIZ BİZİM GÜNDOĞDUMUZ KASAPLARIYLA MEŞHURDU BÜGÜN KAÇTANE KASAP KALABİLMİŞTIR BELDEMİZDEKİ KAMU BİNALARI NEREDEDİR BELDEMİZDE KÜTÜPHANEMİZ LİSEMİZ FAKÜLTEMİZ SPORTİF KOMPLEKSLERİMİZ VARMIDIR BELEDİYEMİZ NEYAPAR GÖREVLERİ NELERDIR HALKIMIZ BİLGİDEN UZAKLAŞTIRILMAKTADIR ESKİ TARİHLERDE GÜNDOĞDU ORTA OKULUMUZ DAN GÜNDOĞDU KURAN KURSUMUZDAN MEZUN OLANLAR GÜRÜRLANIRDI ŞİMDİ NEREDELER DEĞERLİ GÜNDOĞDU HALKI YAKIN TARİHTE ÖNEMLİ AFET ATLATTIK ÖLENLERE RAHMETLER DİLİYORUM ZARAR GÖRENLEREDE BÜGÜN ÇOK KIZGINIM NEDENLERİNİ İYİBİLİRLER ARTIK DİK DURALIM SANDIKTA HASAP SORALIM
15.03.2012 / 12:46
Ip Adresiniz:
harun ÅŸen: 
"ilgisizlik"
Geçen yıl ki sel felaketinden sonra gündoğduya vaad edilen işlerin yapılmaması belediye ve belde teşkilatının koordine çalışamama sından kaynaklandığını düşünüyorum.TOKİ konutlarını dışında vaaad edilen işler zannedersem bürokrasiye takılmış.Bürokratik işlemleri hızlandır mak ta yerel yönetici ve siyasılerin işi.İlgili kurum ve kişilerin bu konuda daha duyarlı olmalarını ben ve beni gi düşünen ler için istiyorum. Bunı siyasi gelecekleri için değil .gündoğdulu oldukları için yapsınlar
30.10.2011 / 21:23
Ip Adresiniz:
Metin Topçu: 
"Kenar Mahalle"
Gündoğdu Rizenin 6 ilçesinden büyük bir yer. Defalarca yazdım...Hala doğal gazı yoksa ( karayolları problem çıkarıyormuş) hala veliköy yolu başlamamışsa( ki her şey hazır, parayı başbakanımız çıkarmış,ihalesi yapılmış ama acil istimlak uygulanmadı hala. Varisler flan. Bürokrası engeli resmen... Hemen çözülebilir ve yol bir an önce başlar..Vatandaş belirsizlik içinde... Bu büyük belde birlik olmak zorunda ve işin içersine ilim ve tahsilde girtmelidir. Kolay yer değildir Gündoğdu. Bir misyon yaratılmalı ve belirlenen vizyon takip edilmelidir.
30.10.2011 / 20:48
Ip Adresiniz:
CEMALETTÄ°N SAK: 
"lütfen tepkilerimizi yoruma dökelim"
LÃœTFEN BÄ°RAZ OLSUN Ä°LGÄ°SÄ°Z KALMAYIP YORUMLAR YAZARSAK DAHA Ä°YÄ° OLCAK VE FACEDE PAYLAÅžALIM.TEÅžEKKÃœRLER
30.10.2011 / 20:27
Ip Adresiniz:
ÅŸaban meral: 
"yapacak biÅŸey yooook"
şuna artık inanmaktayım ki20 sene içinde bütün beldeler ilçeolur bizde ancak bozukkaleye bağlanırız ha çaresimi en önce belde teşkilatını lav edip halkın içinden halk dilinden anlayanı getirmekle başlanabilir ha bu yeterlimidir hayır saygılar
30.10.2011 / 20:24
Ip Adresiniz:
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler