Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de AK Parti'den Meclis Üyelikleri İçin 89 Başvuru. İşte Başvuruda Bulunanlar

Rize'de AK Parti'den Meclis Üyelikleri İçin 89 Başvuru. İşte Başvuruda Bulunanlar
Ak Parti Rize’den il genel meclisi ile merkez ve belde belediye meclis üyelikleri için toplam 89 aday adaylığı başvurusunda bulunuldu.
06.12.2018 / 14:38


31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Ä°l Genel Meclis ÜyeliÄŸinde bulunmak üzere 13 aday adayı Merkez ilçe baÅŸkanlığına baÅŸvuruda bulunurken, Rize Belediye Meclis üyeliÄŸi için 71, belde belediye meclis üyeliÄŸi için ise 5 baÅŸvuru yapıldı.



Ä°l Genel Meclis üye aday adaylığı baÅŸvurusunda bulunanlar: Muammer BaloÄŸlu, Nakiye Cerrah, Derya Uzun, Ali KurtuluÅŸ, Emin Kanbur, Cihan Diren, Reyhan Ak, Bahadır MafratoÄŸlu, Nuran Alim, Mehmet Ömür Alaca, Mustafa Fatih Topçu, Bayramali ÇapoÄŸlu ve Abdulvehap TüylüoÄŸlu



Belediye Meclis üyeliÄŸi aday adaylığı için baÅŸvurusunda bulunanlar:  Muhammet Ali Toprak, Hamza Meral, Selim Kandemir, Önder Ä°buk, Ä°smail Kocaman, Mahmut Bayraktar, YaÅŸar Papaker, Selçuk Kasap, Muhammet AkkuÅŸ, Abdullah Karali, Ataç Yıldız, Nail Karslı, Nurgül BeÅŸikçi, Hüseyin KeleÅŸ, Havva Karaman, Nazmiye Özkan, Ä°brahim TevetoÄŸlu, Mehmet TopaloÄŸlu, Tevfik Kuk, Davut Soykan, Adem KurtuluÅŸ, Nurten Hut, Zeynep Yalçın, Yüksel Öksüz, Hanife Solmaz, Ercan Dinç, Turgut Okutan, Ali Osman Mercan, Ä°shak Gültekin, Mukadder ÇavuÅŸ, Hızır Ümit ÅžiÅŸmanlar, Mehmet Yanık, Hüseyin Hakkı KöseoÄŸlu, Güler Topuk, Hülya Yavuz, Türkan Balcı, Alirıza Üzümcü, Bilgin Kopuz, Hacer Ä°pek, PaÅŸali Çelik, Ä°sa Fil, Ahmet Öztürk, Gönül Alaca, Enes Can Kurk, Emine Diren, Ahmet Güler, Nurlu Çelik, Zeynep Yardımcı Pilatin, Havva Karaca, Ozan Burak BiberoÄŸlu, Saffet Kopuz, Necibe Oflu, Suna Uçak, Mehmet Ä°smailoÄŸlu, Mehmet KuruoÄŸlu, Ä°lyas Hamza, Hakan Mürteza Agun, Mustafa Altay, Muharrem Tat, ReÅŸat BaÅŸkan, Ä°smet Sivrikaya, Abdulkadir Akçay, Fatih ÅžehitoÄŸlu, Hüsnü Kemal ZaimoÄŸlu, Hamdi Bakır, YaÅŸar KatipoÄŸlu, CoÅŸkun YeÄŸen, Åžermin Kavalcı, Abdulkadir Öksüz, Nurcan MuradoÄŸlu ve Sibel Ensonra.



Belde Belediye Meclis üyeliÄŸi aday adaylığı için baÅŸvurusunda bulunanlar: Mehmet Çalık, Ercan Demir, Kamil Ocak, Yusuf MurzoÄŸlu ve Süleyman Kar.







Bu haber toplam 1496 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler