Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Öğrenci affı Meclis'e geliyor

Öğrenci affı Meclis'e geliyor
Çeşitli nedenlerle üniversitelerden ilişiği kesilen 4 milyon 242 bin 316 öğrencinin yararlanabilmesi için tasarlanan öğrenci affı, Meclis'e tanışıyor.
15.06.2022 / 17:08


CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, AK Parti grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.



ÇeÅŸitli nedenlerle okullarını yarıda bırakmak zorunda kalan öÄŸrenciler için hazırlanan afla ilgili müjde verdi.



ÖÄŸrenci affı Meclis'te tartışılacak



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, lisan, yüksek lisans ve doktora öÄŸrencilerini ilgilendiren müjdeyi, "KonuÅŸmamın hemen başında tüm gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve kamuoyunda öÄŸrenci affı diye bilinen teklifi, Meclis'imizin takdirine sunuyoruz.



Bu teklif lisans, yüksek lisans, doktora sevitesindeki öÄŸrencilerden eÄŸitimlerini bırakmak zorunda kalanlara geri dönüÅŸ yolu açıyor. Bu teklifin ÅŸimdiden tüm öÄŸrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadeleriyle duyurdu.



Milyonlarca öÄŸrenci faydalanacak



Üniversitelerden çeÅŸitli nedenlerle iliÅŸiÄŸi kesilen 4 milyon 242 bin 316 öÄŸrenci aftan yararlanacak.






Etiketler: öğrenci
Bu haber toplam 397 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler