Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AK Parti'nin meydanları coşturan şarkısı: Dombra

AK Parti'nin meydanları coşturan şarkısı: Dombra

Sandıklarda gösterilen baÅŸarının ardından 'Dombra' müziÄŸi tekrar dolaşıma girdi. AK Parti döneminde yapılan eserlerin yer aldığı anlamlı klip büyük beÄŸeni topladı.

20.05.2023 / 19:07

ürkiye'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına giderek vatandaÅŸlık görevi olan oy kullanma iÅŸlemini gerçekleÅŸtirdi.



Sandıklardan çıkan sonuçlara göre Cumhur Ä°ttifakı Meclis’te çoÄŸunluÄŸu saÄŸlarken CumhurbaÅŸkanlığı için adaylar ÅŸart olan yüzde 50 artı bir oyu alamadı.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan yüzde 49.5’te kalırken KılıçdaroÄŸlu yüzde 44.9, Sinan OÄŸan ise yüzde 5.2 oy aldı.



Bu sonuçlarla birlikte seçimler ikinci tura kaldı.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve AK Parti'ye teveccüh gösterildi



Dev eserler yer aldı



Paylaşılan anlamlı klipte AK Parti döneminde hayata geçirilen dev eserlerde yer aldı.



Yerli ve milli otomobil Togg, doÄŸalgaz arama gemisi Abdülhamid Han, Ä°stanbul Yeni Havalimanı, Bayraktar Kızılelma, Osmangazi Köprüsü gibi daha birçok dev eser reklam filminde gösterildi.


ErdoÄŸan




Etiketler: dombra ak parti rte
Bu haber toplam 338 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler