Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Almanları korku sardı!

Almanları korku sardı!
3. havalimanı için bakın ne dediler?
21.11.2013 / 14:44


    Merkezi Frankfurt'ta bulunan ve dünyada 12 havalimanının iÅŸletmesini yapan Fraport'un Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Peter Schmitz, "Frankfurt Avrupa'nın en önemli aktarma noktalarından biri. Ä°stanbul'a yapılacak 3. havalimanı bize bu konuda rakip olacak. DoÄŸu'ya uçuÅŸlarda önemli aktarım merkezi Ä°stanbul olacaktır" dedi.

   
IC Holding ve Almanya merkezli Fraport'un Antalya Havalimanı'nı iÅŸlettiÄŸi ortak ÅŸirketi ICF’nin Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Peter Schmitz, 10 bin çalışanın 1100'ünün Türk olduÄŸunu söyledi. Alanın geçen yıl 500 bin uçak ve 58 milyon yolcu ağırladığını kaydeden Schmitz, 2 milyon metreküp de kargo taşındığını açıkladı.Fraport Yönetim Kurulu üyesi YaÅŸar Döngel, Genel Müdür Dirk Schusdziara, Güvenlik Danışmanı Natık Canca ve Kurumsal Ä°letiÅŸim Åžefi TuÄŸba SoÄŸukpınar, Frankfurt Havalimanı içerisindeki Fraport'un genel merkezine bir grup gazeteci ile geldi.



 DOÄžAL AKTARIM MERKEZÄ°


   Fraport Yönetim Kurulu Üyesi Peter Schmitz, Ä°stanbul'a yapılacak 3. havalimanı'nın kendilerine rakip olacağını vurgularken, “DoÄŸu'ya olan transferlerdeki ekonomik ağırlık oraya doÄŸru kayacaktır. Ä°stanbul doÄŸal bir aktarma merkezi olacaktır. THY’nin bu agresif büyüme planları da bunu destekleyecektir. Frankfurt ve Ä°stanbul arasında yolcu açısından bu anlamda rekabet olmayacak ama genel olarak elbette aynı karakterlerde havalimanları olacağı için ÅŸüphesiz bir rekabet olacaktır" dedi.



 



DHA





Bu haber toplam 2266 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler