Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rizespor'un 1 Puan sevinci

Rizespor'un 1 Puan sevinci
Ç. Rizespor - Galatasaray karşılaşması sonrası teknik direktörler Uğur Tütüneker ve Mancini'nin maç hakkındaki açıklamaları şöyle:
02.03.2014 / 23:14




    Tütüneker açıklamasında, "Öncelikle ilk yarıda futbol anlamında pek birÅŸey yoktu. 1-0'a kadar pek pozisyon yoktu. Birkaç pozisyonumuz var. Final paslarında tercihlerimiz iyi olsaydı 1 gol daha fazla çıkardı. Galatasaray iyi bir form yakaladı. 1 puan aldığımız için mutluyuz. Mücadeleyi bırakmamak lazım. Moralleri yüksek tutmak lazım. Rakipleri çok geride kabul ediyoruz. Ä°leri çıkıp gol atmamız lazım." dedi.



Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuÅŸan Ç. Rizespor Teknik Direktörü UÄŸur Tütüneker, bir puanın iyi olduÄŸunu söyleyerek, “Üç puanları baÅŸka maçlarda alacağız” dedi.Hafta içinde maça iyi adapte olmak için çalıştıklarını söyleyen Ç. Rizespor Teknik Direktörü UÄŸur Tütüneker, “Galatasaray iyi bir takım. Hafta içi çalışmalarımızda mücadele eden oyuncuları tespit edip onları tercih ettik. Ä°kinci yarıya iyi baÅŸladık. Öne geçebilirdik. Gole kadar iyiydik. Pozisyon vermemeye çalıştık. Sonrasında gol pozisyonları yakaladılar. Bir puan iyi oldu. Üç puanları baÅŸka maçlarda alacağız. Åžu mücadeleyle golleri de atarsak iyi olacak. Åžu an bu puandan memnunum. Åžablonu oturtmaya çalışıyorum. Üçüncü bölgede baskı kurmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sürecek. Daha iyi olacağız. Azcık daha bu oyunun üzerinde duracağız. Elazığ ile içeride oynayacağız bir maç var. 11 maç daha var. Ä°ÅŸimiz zor. Ama mücadele edeceÄŸiz. Gol pozisyonlarını iyi deÄŸerlendirmemiz gerekiyor" dedi.



Ç.RÄ°ZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI



Ç.Rizespor’un tek golünü atan Kweuke ise zor bir mücadele olduÄŸuna deÄŸinerek, "Ä°yi mücadele ettik. Mutlaka puan almamız gerekiyordu. Bunu da baÅŸardık. Oyuna girdikten sonra kendimi iyi hissediyordum. Penaltıyı atmak istedim ve gol oldu” diye konuÅŸtu.



Maça sonradan dahil olan bir diÄŸer oyuncu Ludovic ise, ÅŸunları söyledi: "Kendi evinizde büyük bir takıma karşı alınan bir puan iyidir. Ä°yi mücadele ettik. Ä°yi bir takımız var. Hocam bana güveniyor. Ä°lerki haftalarda daha iyi olacağız”



GALATASARAY CEPHESÄ°



saaa.20140302222609.jpg



Maçı 3-4 farkla kazanabileceklerini belirten Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, “Çok fazla söylenecek bir ÅŸey yok. Hayatımda görmediÄŸim ÅŸekilde goller kaçırdık. 3-4 fark olabilirdi. Forvetimizin gösterdiÄŸi performanstan mutlu deÄŸilim.



Drogba’yı Rize’ye getirmememizle ilgili çok gereksiz spekülasyonlar yapıldı. Oyuncumuz 36 yaşında bir oyuncu. Onu bu maçta dinlendirdik. Forvet olarak hayatımda görmediÄŸim ÅŸansları deÄŸerlendirmedik. Penaltıdan bir gol yedik. Bu hafta penaltılar haftası oldu. Rizespor’un kazandığı penaltı doÄŸru karardı” diye konuÅŸtu.



GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI



Çok zorlu bir deplasmana geldiklerini bildiklerini söyleyen Galatasaraylı oyuncu Emre, “Zor bir deplasman hem de bir Avrupa maçından sonra. Zor geçeceÄŸini biliyorduk. Rakibe karşı kolay golleri atamadık. Sonuçta bir puana razı olduk. Puan kaybettiÄŸimiz maçlarda takım olarak üzülüyoruz. Åžampiyonluk için karamsar deÄŸiliz. Takım içindeki atmosferimiz iyi” ÅŸeklinde konuÅŸtu.



Kötü oynamadıklarını belirten sarı-kırmızılı futbolcu Hajrovic, “Son vuruÅŸlarda yetersizdik. Ne yazık ki golleri atamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.













Bu haber toplam 2147 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler