Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

12 Dev Adam, Belçika'yı devirdi

12 Dev Adam, Belçika'yı devirdi
A Milli Erkek Basketbol Takımımız, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri 2. Tur I Grubu üçüncü maçında Belçika'yı 34 sayı farkla 86-52 maÄŸlup etti.
12.11.2022 / 08:21

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nin I grubu karşılaÅŸmasında Türkiye A Milli Basketbol Takımımız, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Belçika’yı konuk etti.



Mücadelede baÅŸtan sona çok etkili bir savunma yapan milli takımımız, sahadan 34 sayı farkla 86-52’lik skorla rahat ÅŸekilde galip ayrıldı.



Rakimiz Sırbistan olacak



Bu sonuçla gruptaki 3. galibiyetini alan milli takımımız, Dünya Kupası umutlarını sürdürdü. Milli takımımız, bir sonraki maçında zorlu Sırbistan deplasmanına konuk olacak.



Gruptaki 7. maçında 4. kez sahadan yenilgiyle ayrılan Belçika Milli Takımı ise sahasında Yunanistan’ı ağırlayacak.



En skorer oyuncumuz Onuralp Bitim oldu



Türkiye’de Sadık Kabaca 16 sayı, 4 ribaund; Melih MahmutoÄŸlu 9 sayı, 3 asist; Furkan Haltalı 9 sayı, 1 ribaund; YiÄŸitcan Saybir 8 sayı, 4 ribaund; Onuralp Bitim 19 sayı, 6 ribaund ve 5 asistle oynadı.



Belçika'da en çok sayıyı Bako attı



Belçika’da ise Ismael Bako 17 sayı, 5 ribaund; Jonathan Tabu 6 sayı, 2 ribaund, 1 asist; Maxime De Zeeuw 5 sayı, 4 ribaundla mücadele etti.








Bu haber toplam 522 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler