Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

RİZE ÇAY PAKETLEME FABRİKASI İÇİN MÜKEMMEL ARAZİ

Bilindiği gibi Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinin ve tıp fakültesinin genişletilmesi için bazı projeler düşünülmektedir.
20.01.2013 / 00:00


    Bunlardan biri de 100. yıl çay paketleme fabrıkasının ve taÅŸlıdere çay fabrikasının baÅŸka yerlere taşınması gerekmektedir.Bizler bölge insanı olarak üniversitenin büyümesine tam destek veriyoruz.

 

        Fakat bizler ekmek teknelerimizin yerlerini verirken , iÅŸyerlerimizin  yine bölgemizde uygun yerlere  modern ,çaÄŸa uygun ,ileriye dönük olarak kurulmasından yanayız ve bunu istemek te bizim en tabi hakkımızdır.

Yer olarak yaptığımız araÅŸtırmalar sonucu Güneysu adacami mahallesinde bir arazi olduÄŸunu tespit ettik ve bu bölgeye bir çalışma yaptık yaklaşık 100 dönüm olan bu araziye hem paketleme hemde taÅŸlıdere çay fabrikası kurulur yanınada bir tır parkı + birde özel otomobil parkı yapılabilecek konumda.

 

        Arazinin bu denli kıymetli olduÄŸu bölgemizde böyle bir yerin olması velinimettir.Burayı en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirmeliyiz.Çalışmalarımız tam bir kararlılıkla devam etmektedir.Bu konuda tüm RÄ°ZE'lilerin  desteÄŸine ihtiyacımız vardır.Bilinçli bir ÅŸekilde konuyu gündeme getirerek yapıcı bir ÅŸekilde tartışmaya açıyoruz.

   Sizleri geliÅŸmelerden detaylı olarak bilgilendireceÄŸiz, sizin de bu konuda fikrinizi almak istiyoruz lütfen bize yazın ve her yerde bulunduÄŸunuz her ortamda gündeme getirin bu bir RÄ°ZE meselesidir. Partiler üstüdür konuyu siyasallaÅŸtırmadan herkesten destek bekliyoruz.

Bu yazi toplam 1940 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler