Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

çaykur ve üretici

Bilindiği üzre çaykur 2007 yılından itibaren organik çay üretme çalışmalarına başladı. İlk önce hemşin bölgesinde yeni çay plantasyon bahçeleri oluşturarak ve üreticiyi tam donanımlı bil
08.03.2013 / 00:00


      Dünyaya bakıldığında çok geçkaldığımızı görmekteyiz bunda yanlış politikacilar ve umursamaz yöneticilerin büyük kusurları olmuÅŸtur. Bugüne gelindiÄŸinde yapılan çalışmalar maalesef tutarsız ve emrivaki bir tavırla yürütülmeye çalışılıyor bu iÅŸler öyle ben bilirim ben yaparım mantığıyla olmaz önce mütevazi olunmasılazım her kesimin görüÅŸü alınması lazım üreticinin kuÅŸkuları ve tereddütlerinin giderilmesi lazım.

 Bunları niye söylüyorum anlatayım ocak ayı içinde borçka bölgesindeki üyelerimizden yoÄŸun telefonlar aldık burdaki üreticiler organik çay bölgesi yapıldıklarını fakat kendilerine sorulmadığını bilgilendirilmediklerini bizlere ilettiler. Bizde dernek olarak konuyu çaykur genel müdürüne kapsamlı olarak aktardık ve bu konuda uyarılarda bulunduk buranın zor bi yer olduÄŸunu insaların baÅŸka geçim kaynakları olmadığı kolay provake etilebilecek bir yapısı olduÄŸu ÄŸibi.

 

   Fakat gel gör ki sanki biz bunları uydurup ta yalan yanlış konuÅŸmuÅŸuz gibi    borçkaya giden çaykur genel müdürü ve heyeti eli boÅŸ dönmüÅŸtür oysa bizim çekincelerimiz dikkate alınsa idi ve toplantıya derneÄŸimizde davet edilse idi inaniyorumki oradan insanları ikna etmiÅŸ olarak dönerdik olmadı baÅŸaramadılar ve birgün sonra güneysu toplantısı yapılacaktı iptal edildi çünkü ikinci defa kovulmayı göze alamadılar artık anlamaları lazımki bu iÅŸler öyle kilimalı odalarda ahkam kesmekle olmuyor gideceksin vatandaşın ayağına ona soracaksın sormazsan sonucunada katlanırsınız.   

Bu yazi toplam 1416 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler