Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Çaykur Rizespor Taraftarına Of’ta Bıçaklı Saldırı Girişimi

Çaykur Rizespor Taraftarına Of’ta Bıçaklı Saldırı Girişimi
Çaykur Rizespor taraftarına Of’ta bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu.
24.12.2018 / 10:38


Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Ligin 17. Haftasında bugün oynanacak olan Trabzonspor – Çaykur Rizespor karşılaÅŸması için Rize’den konvoy halinde Trabzon’a giden Çaykur Rizespor taraftarları Of’ta polis kontrol arama noktasında durduruldu.



Minibüslerden indirilen taraftarlardan kontrol sırasında su içmek için kayıkhane bölgesine inen 18 yaÅŸlarındaki Çaykur Rizespor taraftarına 30 yaÅŸlarındaki bir ÅŸahıs sözlü sataÅŸmada bulunduktan sonra yumruk attı. Çıkan kavga sırasında Trabzonlu gencin bıçak çektiÄŸi YeÅŸil Mavili taraftar bıçak darbelerinden yara almadan kurtulurken, olayı gören polis ekipleri kayıkhane bölgesine inerek Trabzonlu ÅŸahsı gözaltına aldı.



Konvoydaki YeÅŸil Mavili taraftarlar da olay yerine hareket edince polis ekipleri taraftarları sakinleÅŸtirmeye çalıştı.



rizespor-taraftarina-ofta-saldiri.jpg



rizespor-taraftarlari-ofta.jpg






Etiketler: rizespor trabzonspor
Bu haber toplam 1885 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler