Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Ak Parti'nin Rize Projeleri Açıklanıyor

Ak Parti'nin Rize Projeleri Açıklanıyor
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Reşat Kasap, Rize İçin ‘On Numara Projeleri’ Yarın Kamuoyu İle Paylaşacaklarını açıkladı.
12.03.2014 / 09:04


   AK Parti Rize Belediye BaÅŸkan Adayı Prof.Dr. ReÅŸat Kasap, OturduÄŸumuz Yerden Masa Başı Projeler Üretenler Gibi DeÄŸil Gerçekçi Uygulanabilir ve Rize’nin Ä°htiyaçlarına Dönük Projeler Ürettiklerini söyledi.



   Rize'ye hizmet için geldiklerini ifade eden Prof.Dr. Kasap, "Rize'ye geldiÄŸimiz günden bu yana bütün kamu kurum ve kuruluÅŸlarını, sivil toplum örgütlerini, mahalleleri ve esnafı ziyaret ediyoruz. Rize’de tüm sektörlerde çalışanların görüÅŸlerini ve önerileri alıyoruz. Seçim sonuna kadar yoÄŸun tempoyla, güzel bir ekiple bu programımıza devam edeceÄŸiz. 30 Mart sonrasında da aynı tempo ile Rize için çalışmalarımıza devam edeceÄŸiz" ÅŸeklide konuÅŸtu.





   Rize’yi geleceÄŸe taşımak projeleri hazırlarken, yerinde incelemeler yaptıktan sonra konunun uzmanlarından görüÅŸ aldıklarını, izlenen bu yöntemle de yerel faaliyetleri ve ihtiyaçları yerinde tespit ÅŸansını bulduklarını söyleyen Kasap, “AK Parti 10 yıldır iktidarda olan bir parti, partimizin kültüründe masa başı, ezberci proje anlayışı yoktur.  Bizlerde bu anlayış doÄŸrultusunda, hayalden uzak, uygulanabilir ve Rize’nin ihtiyaçlarına göre hazırladığımız resmi projelerimizi, yarın saat 09.30 yapacağımız tanıtım toplantısında kamuoyu ile paylaÅŸacağız” ÅŸeklinde konuÅŸtu.








Bu haber toplam 2198 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler