Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de öğretmenler dehşeti yaşadı: 1 ölü 4 yaralı

Rize'de öğretmenler dehşeti yaşadı: 1 ölü 4 yaralı
Rize'nin Pazar ilçesinde Hemşin Deresi'ne uçan otomobil içerisindeki bulunan 5 kişiden 4'ü kurtarılırken, 1 kişi ise dere sularında kayboldu
03.12.2015 / 17:06


Rize’nin Pazar Ä°lçesi’nde 60 yaşındaki Rıfat HacıfazlıoÄŸlu’nun kullandığı otomobil yaÄŸmur nedeniyle kayganlaÅŸan yolda kontrolden çıkarak dereye uçtu. Otomobilde bulunan 5 öÄŸretmen yaralı olarak kurtarılırken, suya kapılarak sürüklenen ve kaybolan sürücünün cesedi 3 saat süren aramanın ardından bulunabildi.



Kaza HemÅŸin-Pazar karayolu Suçatı Köyü mevkiinde bu sabah meydana geldi. HemÅŸin Ä°lçesi'nde Kütüphane Müdürü olan Rıfat HacıfazlıoÄŸlu’nun kullandığı 53 HL 244 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaÅŸan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak HemÅŸin deresine uçtu. Otomobilde bulunan öÄŸretmenler Meryem Saman, Åžennur ve Nurcan Cihan ile Fatma ve Mehmet Ali Sümer, o anda yoldan geçen ve kazayı gören servis aracındaki polis memurlarının yardımıyla sudan çıkartıldı ve Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Rıfat HacıfazlıoÄŸlu ise sulara kapılarak kayboldu.



http://image.cdn.haber7.com//haber/haber7/photos//5CTaA_1449141971_8525.jpg



CESEDÄ° 3 SAAT SONRA BULUNDU



Bölgeye ulaÅŸan AFAD ve Deniz Polisi dalgıçlarından oluÅŸan arama kurtarma ekipleri HemÅŸin deresinde kaybolan Rıfat HacıfazlıoÄŸlu için arama çalışması baÅŸlattı. Dere boyunca süren arama çalışmaları yaklaşık 3 saat sürdü.



HacıfazlıoÄŸlu'nun cesedi, olay yerinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Kesikköprü Köyü mevkiinde bulundu. Olay yerine gelen Rize Ä°l jandarma Komutanı Albay Semih CoÅŸkun ile Emniyet Müdürü Adem Çakıcı kazayla ilgili bilgi aldı. Kazayla ilgili soruÅŸturma sürüyor.



AA






Etiketler: kaza pazar
Bu haber toplam 2314 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler