Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de Trafik cezası yemeyin.Pazartesi Uygulamada

Rize'de Trafik cezası yemeyin.Pazartesi Uygulamada
Rize Merkez Atatürk Caddesinin bir bölümünde Pazartesi gününden itibaren parkomat uygulaması kaldırılacak. Bu alanda geçici ücretsiz park için sürücülere 15 dakika süre verilecek. Süreyi aşanlarla 2. sırada park eden sürücülere ise cezai işlem uygulanacak
08.06.2019 / 13:21


Rize’de ÅŸehir içi trafiÄŸinin yeniden düzenlenmesi ve buna baÄŸlı olarak trafik akışının rantabıl bir ÅŸekilde seyretmesi için Ä°l Trafik Komisyonunca alınan karar gereÄŸi 10 Haziran Pazartesi gününden itibaren Atatürk Caddesinin bir bölümünde parkomat uygulaması kaldırılarak park yasağı getirilecek.



Atatürk Caddesi üzerinde TuzcuoÄŸlu MemiÅŸ AÄŸa Parkı karşısında yer alan Beyaz KöÅŸk ile AKBANK kavÅŸağına kadar olan bölgede uygulanacak olan park yasağı dolayısıyla parkomat uygulaması 10 Haziran’dan itibaren kaldırılacak.



Bu güzergah üzerinde esnaf ve vatandaÅŸların kısa süreli park ihtiyaçlarını giderebilmeleri için 15 dakika ücretsiz park uygulaması yapılacak. 15 dakikalık park süresini aÅŸanlarla ikinci sırada park yapanlara MOBESE görüntüleri üzerinden Karayolları Trafik Kanunu kapsamında cezai iÅŸlem uygulanacak. Ayrıca Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleriyle Rize Belediyesi Trafik Zabıta ekiplerinin de tespit edeceÄŸi sürücülere aynı ÅŸekilde cezai iÅŸlem uygulanacak.



Güzergah üzerindeki Senseç Kasetçilik ile Rodi giyim maÄŸazasının bulunduÄŸu alanda ise hiçbir ÅŸekilde araç parkına izin verilmeyecek ve park eden araçlara MOBESE görüntüleri üzerinden cezai iÅŸlem uygulanacak.



ataturk-caddesi-rize.jpg






Etiketler: trafik cezası
Bu haber toplam 1419 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler